logo waplog.be

waplog.be

Niet tevreden over waplog.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door de website zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Waplog nep! u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

Waplog review

Waplog is een fake seks dating site met daarop zelf gemaakte fictieve profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door betaalde berichten centrales die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je aanmelding overladen met tientallen reacties van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen hebben. Zodra je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je op z'n minst 10 euro een bundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot en met de u20ac250,- per creditpakket, en hoe meer je in u00e9u00e9n keer koopt hoe minder je per credit moet betalen. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al beweren ze vaak dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op Waplog.be?

Toevallig een van de profielen op waplog? Wij adviseren je om je hier meteen af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor waplog.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om tegoed te laten kopen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

waplog profiel verwijderen

Om jouw account op waplog te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op je profiel.
  2. Vervolgens klik je op de button "Help".
  3. Ga naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "waplog.be/uitschrijven").
  4. Als laatst ontvang je de bevestigingsmail om je lidmaatschap officieel te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink is je inschrijving officieel verwijderd.

Let op: Je waplog eventuele tegoed en chat berichten ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!