logo worldwidedating.be

worldwidedating.be

Niet tevreden over worldwidedating.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gecreu00eberd door deze website zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen voor elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Worldwidedating alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Worldwidedating review

Worldwidedating is een neppe datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je kort na je aanmelding overspoeld met overdreven veel chatberichten van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je minimaal voor tien euro een creditbundel moet kopen. De kosten lopen op tot u20ac200,00 per creditpakket, en hoe meer je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op worldwidedating.be?

Dus ben je een van de gebruikers van worldwidedating, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor sex dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor worldwidedating.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

worldwidedating uitschrijven


Je worldwidedating account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "worldwidedating.be/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je worldwidedating eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!