logo xpartner.be

xpartner.be

Niet tevreden over xpartner.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gecreu00eberd door de dating site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Xpartner alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Xpartner review

Xpartner is een neppe datingsite met door hun zelf gecreu00eberde nep profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je kort na je aanmelding overrompelt met tientallen berichten van deze fictieve profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een date te willen plannen. Zodra je op een van deze chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waarmee je op z'n minst 10 euro een creditpakket moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe meer je koopt des te minder je hoeft te betalen. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te regelen, al wekken ze vaak de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op xpartner.be?

Dus ben je lid van xpartner, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor xpartner.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

xpartner uitschrijven


Je xpartner account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "xpartner.be/delete_account").

  4. Druk daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je xpartner eventuele credits ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!