logo xplezant.be

xplezant.be

Niet tevreden over xplezant.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden ontwikkeld door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Xplezant alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Xplezant review

Xplezant is een fake datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met vele berichtjes van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel inkopen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditbundel moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe meer je in u00e9u00e9n keer koopt des te minder je hoeft te betalen. Desondanks is het niet mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al wekken ze meestal de indruk dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op xplezant.be?

Dus ben je lid van xplezant, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor xplezant.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdating met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

xplezant account verwijderen


Je xplezant account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "xplezant.be/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt definitief verwijderd.

Let op: Je xplezant eventuele contact punten verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!