logo zoekliefde.be

zoekliefde.be

Niet tevreden over zoekliefde.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemodereerd door zoekliefde zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Zoekliefde fake of echt? u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Zoekliefde review

zoekliefde.be is een sex date platform die gebruik maakt van zelf gemodereerde nep profielen. Dit benoemen ze aan de onderkant van hun website verstopt tussen de onduidelijke tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op zoekliefde zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van berichten moet je een vergoeding betalen per bericht. Daarbij worden de berichtjes die je binnen krijgt geautomatiseerd verstuurd door de site zelf. Wanneer je vervolgens daarop reageerd wordt het chatbericht gevoerd met een ingehuurde chatoperator. Deze chatoprators krijgen over het algemeen een bedrag per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Meestal word je binnen een paar minuten na het registreren overerstelpt door soms honderden chatberichtjes van fictieve profielen. Hierbij gaat het vrijwel altijd om sexy vrouwen.

Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de voorbeelding te geven interesse in je te hebben, met daarbij een ontmoeting in het korte vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden van chat berichtjes zijn minimaal 0,75 euro per berichtje. Voordat je kunt reageren moet je dan wel eerst een creditpakket aanschaffen van u20ac74,99. Anders betaal je al gemakkelijk meer dan u00e9u00e9n euro per credit. Echter is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen met de leden op zoekliefde. Al wekken ze vaak de indruk dat ze wel willen afspreken. Doch hebben deze chat oprators als doel om jou zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op zoekliefde.be?

Ben je al gerigistreerd op zoekliefde, dan adviseren wij je om je daar ook direct weer af te melden. Daarentegen bestaan er wel goedkopere opties waar je wel echte erotische dates kunt regelen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 2000 seks datingsites de beste alternatieven voor zoekliefde.be geselecteerd. Vanzelfsprekend maken deze aanbieders nooit gebruik van fake profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dating met echte dames.