logo hetemoeders.be

hetemoeders.be

Niet tevreden over hetemoeders.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Hetemoeders nep? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

hetemoeders review

hetemoeders is een dating website dat gebruik maakt van fake profielen die zij zelf hebben gecreu00eberd. De chat berichten op je account worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een commissie over de berichten ontvangen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen verleiden om te reageren, want zodra je op zo een bericht wilt reageren moet je daarvoor geld betalen per verstuurd bericht. Daarvoor moet je dan ook eerst een heel creditpakket inkopen van minimaal u20ac17,50, oplopend tot en met bijna 220 euro per aankoop. Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de kosten per credtis. Aan de andere kant zijn de kosten met de meest dure credit-pakket als nog wel minimaal 1 euro 10 per bericht dat je verstuurd. Bij de goedkoopste creditbundel rekenen ze u20ac 1,75 per chatbericht. Desondanks is het onmogelijk om echte ontmoetingen te krijgen met de profielen op deze site al beweren ze veelook al dat het juist wel kan.

Ingeschreven op Hetemoeders.be?

Toevallig een van de profielen op hetemoeders? Wij raden je aan om je daar profiel te verwijderen en het op je gemak te proberen bij de betere website voor seksdating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor hetemoeders.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je tegoed te laten aanschaffen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste alternatief is voor jou.

hetemoeders profiel verwijderen

Meestal maken dit soort dating sites het de gebruiker bijna onmogelijk om je account te verwijderen. Gelukkig wisten onze experts de beste weg te vinden om je hetemoedersprofiel te kunnen verwijderen. Om je profiel te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna surf je naar: "http://hetemoeders.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je registratie te beu00ebindigen

Let op: Je hetemoeders eventuele resterende credits en berichten geschiedenis vervallen direct na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Koray (72 jaar) 22 mei 2019
Ik raad hetemoeders.be niet aan Koray over Hetemoeders.be

Ik raad de website aan niemand aan, het heeft me enorm veel geld gekost en ben geen stap verder gekomen in me sex leven. Ik ben dagelijks misleid door verhalen zoals:' We gaan snel afspreken' maar dat komt er gewoon niet van, dit is het einde van mijn 3 maanden lidmaadschap en ik sluit het bij deze af.

auteur van de beoordeling
Steffie (24 jaar) 13 mei 2019
Ik raad hetemoeders.be niet aan Steffie over Hetemoeders.be

2 weken lang krediet gekocht en nat gemaakt met het idee om af te spreken bleek achteraf helemaal niet haar intentie te zijn volgens mij sprak ik niet eens met de dame die ik zag op de foto's. PAS OP

auteur van de beoordeling
Giuseppe (41 jaar) 01 mei 2019
Ik raad hetemoeders.be niet aan Giuseppe over Hetemoeders.be

Je wordt er helemaal zot van, wat nou hete moeders. Met de zogenaamde hete moeders is niets af te spreken.

auteur van de beoordeling
Julian (59 jaar) 21 Jul 2018
Ik raad hetemoeders.be niet aan Julian over Hetemoeders.be

Deze hete moeders zijn niet eerlijk, dit is oplichting! Als je om een recente foto vraagt dan geven ze niet thuis. Als je om bewijs vraagt dat ze echt zijn geven ze niet thuis. En ze geven ook niet thuis als je vraagt via een ander medium te chatten, bellen of mailen. Dan geloof ik niet dat er echte profielen tussen zitten. Dit moet ook haast wel zever zijn