logo omadaten.be

omadaten.be

Niet tevreden over omadaten.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn gemodereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Een (hoog) vast bedrag betalen bij elk verzonden bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Omadaten fake? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

omadaten review

omadaten is een datingsite met voornamelijk fictieve profielen die deze site zelf hebben gecreu00eberd. De berichtjes worden bijna altijd zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een berichtje wilt reageren moet je daarvoor een bedrag betalen per verstuurd bericht. Hiervoor moet je dan eerst een hele bundel aanschaffen van ten minste u20ac 17,50- tot wel 219,50 euro . Hoe groter de creditbundel des te lager de kosten per credtis. Des al niet te min zijn de kosten met het grootste creditpakket als nog wel minimaal 1 euro 10 per berichtje. Bij de goedkoopste creditpakket rekenen ze een euro vijfenzeventig per berichtje. Ten slotte is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen via deze dating site al beweren ze vaak dat dat juist wel kan.

Ingeschreven op Omadaten.be?

Dus ben je een van de profielen op omadaten, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sex dating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor omadaten.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

omadaten profiel verwijderen

Meestal maken dit soort dating websites het hun leden bijna onmogelijk om je er weer uit te schrijven. Daarentegen wisten de experts de beste weg te vinden om je hier uit te schrijven. Om je account op te zeggen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Daarna ga je direct naar: "http://omadaten.be/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je bent ingelogd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je profiel te verwijderen

Let op: Je omadaten eventuele credittegoed en chat berichten raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!