logo rijpliefje.be

rijpliefje.be

Niet tevreden over rijpliefje.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Een hoge vergoeding betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Rijpliefje alternatief! u2192 Expert Review & Ervaringen (Dec 2021)

Rijpliefje review

Rijpliefje is een fake datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met soms honderden berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om goed uitziende meiden. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waardoor je minimaal voor tien euro credits moet betalen. Deze bundels lopen op tot en met de u20ac200,- per creditbundel, en hoe meer je aanschaft hoe minder je betaald per bericht. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al doen ze veelal overkomen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op rijpliefje.be?

Dus ben je een van de gebruikers van rijpliefje, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor rijpliefje.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke sexdating websites het meest overeen komt met wat je zoekt.

rijpliefje profiel verwijderen


Je rijpliefje account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "rijpliefje.be/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je rijpliefje eventuele contact punten verlies je wel direct na het deactiveren van je account!