logo Seniorengeluk

Seniorengeluk

Niet tevreden over Seniorengeluk? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Seniorengeluk is één van de snelst groeiende senioren datingsite met dagelijks bijna 100 nieuwe aanmeldingen. Lees wat de experts over Seniorengeluk zeggen

Seniorengeluk is een betrouwbare (50 plus) datingsite voor de actieve senioren die opzoek zijn naar leuke ontmoetingen. Zo is deze dating site voor oudere betrouwbaar en functioneel met uitsluitend echte gecontroleerde deelnemers. Daarnaast focust deze dating site voor 50plus zich in het speciaal op de energieke 50-Plussers die zoeken naar meer spanning en geluk in hun leven. Tevens vindt je hier ook steeds vaker oudere vrouwen en mannen die opzoek zijn naar vriendschap of gezelschap. Deze senioren hebben veelal onbeantwoorde verlangens en behoeftes, waardoor ze via een datingsite opzoek gaan naar nieuwe vrienden of vriendinnen. Met dagelijks zo\'n 90 nieuwe aanmeldingen is dit een van de grootste datingsite gericht op de actieve 50-plusser of liefhebbers daarvan.

Zo kun je met een gratis lidmaatschap al je eigen profiel toevoegen, profielen/foto\'s van andere deelnemers bekijken en tevens ook gratis standaardberichtjes versturen. Zodra je echt onbeperkt gebruik wilt maken van alle mogelijkheden dan dien je hiervoor een VIP account te nemen. Hierdoor kun je onder andere; uitgebreid zoeken, profielbezoekers & matches bekijken en de FotoZapper gebruiken. Vanaf €14,99 per maand kun je het account upgraden naar een VIP-Toegang account.

Profielen op Senioren Geluk

Omdat je op Seniorengeluk.nl relatief gemakkelijk (gratis) deel kan nemen komen er zo nu en dan profielen bij die zij beschouwen als misbruik of fake. Echter doen zij er alles aan om deze profielen te weren en hebben hiervoor ook een streng keuringsbeleid. Maar ook doen de deelnemers meldingen wanneer zij twijfelen aan de echtheid van een andere deelnemer. Echter zul je hier geen fictieve profielen tegenkomen die door Seniorengeluk zelf worden aangemaakt.

Seniorengeluk chats en berichten

Het bedrijf achter deze datingsite voor senioren maakt derhalve géén gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Ook worden er op deze site geen kosten gerekend voor elk bericht dat je verstuurd. Niettemin zijn er zelfs gratis contact mogelijkheden in de vorm van standaardberichten die je onbeperkt kunt gebruiken. Kortom de gesprekken die gevoerd worden op deze website komen alleen tot stand door de gebruikers zelf.

Seniorengeluk.nl veilig en discreet

Senioren Geluk heeft een goed beveiligde SSL verbinding waarmee ze alle gegevens versleutelen en veilig bewaren. Daarnaast moet je zijn ingelogd om de profielen te kunnen zien en worden deze ook niet geïndexeerd door zoekmachines. Ook kun je er zelf voor kiezen of je wel of geen mailtjes wilt ontvangen, via de notificatie instellingen in je account. Alleen ontvang na je registratie eenmalig een activatiemail om je account te verifiëren. Bovendien kun je zelfs onzichtbaar blijven voor andere deelnemers waarvan je bijvoorbeeld het profiel bezoekt. Dit doe je door de optie \"profielen van anderen anoniem bekijken\" in te stellen. Voor een veilige date kun je gratis gebruik maken van een eigen anonieme postbus.

Wat kost Seniorengeluk?

Periode Prijs Per maand Voordeel
1 maand€24,95€24,950%
3 maanden€59,85€19,9520%
6 maanden€107,70€17,9525%