logo tienersex.be

tienersex.be

Niet tevreden over tienersex.be? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden gecreu00eberd door deze website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verzonden bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 10 Dec 2021

Tienersex een fake site? u2192 Expert Review, Ervaringen & Klachten

tienersex review

tienersex is een casual dating site dat gebruik maakt van neppe profielen die door deze site zelf worden aangebracht. De chatberichten worden bijna allemaal geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een chatbericht wilt reageren moet je hiervoor geld betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je meestal ook eerst een dure bundel aanschaffen van op z'n minst 17,50 euro, oplopend tot aan de 219,50 euro per aankoop. Hoe de creditpakket des te lager de uitgaven per verstuurd credtis. Niettemin betaal je met de duurste creditbundel als nog wel meer dan 1 euro per chatbericht. Bij de meest voordelige aankoop betaal je al u20ac 1,75 per bericht dat je verstuurd. Jammer genoeg is het niet mogelijk om echte dates te regelen via deze datingwebsite al doen ze veelal overkomen dat het wel gewoon kan.

Ingeschreven op Tienersex.be?

Dus ben je een van de profielen op tienersex, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seksdating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor tienersex.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdates met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

tienersex account verwijderen

Meestal maken dit soort seks dating websites het hun gebruikers zo lastig mogelijk om je profiel te verwijderen. Gelukkig wisten de datingexperts de eenvoudigste manier te vinden om je tienersexprofiel te kunnen verwijderen. Je tienersex account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens ga je direct naar: "http://tienersex.be/userExtra/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres/wachtwoord in en geef aan waarom je je wilt uitschrijven.
  4. Druk op de button "Afmelden" om je account definitief te verwijderen
  5. Let op! Hierna vragen ze toestemming om je e-mail-adres te mogen gebruiken om je zodoende later alsnog te kunnen mailen. Druk op de knop "ANNULEREN" om jouw profiel +email adres gegevens definitief te laten verwijderen uit hun systeem.

Let op: Je tienersex eventuele contact punten en chat gesprekken ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!